Het UNYT dashboard geeft u volledig inzicht in wie uw klanten zijn en hoe vaak ze u bezoeken. Via het dashboard kunt u zelf gepersonaliseerde aanbiedingen doen door middel van vouchers en emails.

U beheert zelf eenvoudig hoe en wanneer u uw klanten aanbiedingen wilt doen en u kunt uw trouwe klanten belonen. Stuur uw klanten een felicitatie wanneer zij jarig zijn. Informeer naar de mogelijkheden van onze marketing support.

Het dashboard van Unyt geeft u een volledig inzicht in wie uw klanten zijn. Zo kunt u de volgende gegevens ophalen:
 • Interesses

  In het dashboard kunt u de vind-ik-leuks en interesses inzichtelijk maken. Voorbeelden hiervan zijn interesses, activiteiten, favoriete muziek, films en tv-programma’s. Door deze inzichten kunt u gemakkelijk uw doelgroep bereiken. U leert uw klanten beter kennen en kunt u ze dus beter bedienen. Dit is belangrijk bij het vergroten van de tevredenheid en het creëren van een goed imago.

 • Bezoeken

  In het dashboard kunt u zien hoe vaak uw gasten uw bedrijf bezoeken. Aan de hand van de statistieken zou u er voor kunnen kiezen om op rustige dagen acties of persoonlijke aanbiedingen te versturen of een gratis drankje te serveren voor terugkerende gasten.

 • Leeftijdsgroepen

  In het dashboard vindt u waardevolle demografische gegevens van uw klanten. Met deze gegevens krijgt u inzichtelijk welke doelgroepen uw locatie bezoeken en kunt u deze klanten persoonlijke benaderen. Uiteindelijk kunt u heel eenvoudig en persoonlijke e-mail of Facebook marketing acties opzetten met de inzichten van het Unyt dashboard.

 • Enquêtes

  Ontwerp enquêtes voor bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek en verzamel razendsnel deze gegevens in het dashboard van Unyt! Door in te spelen op deze gegevens kunt u zelf gepersonaliseerde aanbiedingen ontwerpen en verzenden doormiddel van vouchers en e-mails. Neem vandaag nog contact met ons op!