Dashboard

Het UNYT dashboard geef je volledig inzicht in wie jouw klanten zijn en hoe vaak ze jou bezoeken. Via het dashboard kun je zelf gepersonaliseerde aanbiedingen doen door middel van vouchers en emails.

Jij beheert zelf eenvoudig hoe en wanneer je jouw klanten aanbiedingen wilt doen en je kunt uw trouwe klanten belonen. Stuur jouw klanten een felicitatie wanneer zij jarig zijn. Informeer naar de mogelijkheden van onze marketing support.

Het dashboard van Unyt geeft jou een volledig inzicht in wie jouw klanten zijn. Zo kun je de volgende gegevens ophalen:

In het dashboard kun je de vind-ik-leuks en interesses inzichtelijk maken. Voorbeelden hiervan zijn interesses, activiteiten, favoriete muziek, films en tv-programma’s. Door deze inzichten kun je gemakkelijk uw doelgroep bereiken. Jij leert jouw klanten beter kennen en kun je ze dus beter bedienen. Dit is belangrijk bij het vergroten van de tevredenheid en het creëren van een goed imago.

In het dashboard kun je zien hoe vaak uw gasten jouw bedrijf bezoeken. Aan de hand van de statistieken zou jij er voor kunnen kiezen om op rustige dagen acties of persoonlijke aanbiedingen te versturen of een gratis drankje te serveren voor terugkerende gasten.

In het dashboard vind jij waardevolle demografische gegevens van jouw klanten. Met deze gegevens krijg je inzichtelijk welke doelgroepen jouw locatie bezoeken en kun je deze klanten persoonlijke benaderen. Uiteindelijk kun je heel eenvoudig en persoonlijke e-mail of Facebook marketing acties opzetten met de inzichten van het Unyt dashboard.

Ontwerp enquêtes voor bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek en verzamel razendsnel deze gegevens in het dashboard van Unyt! Door in te spelen op deze gegevens kunt u zelf gepersonaliseerde aanbiedingen ontwerpen en verzenden doormiddel van vouchers en e-mails. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact

Demo? Wij laten het graag aan je zien!