Wij zijn Unyt

Veranderingen zijn van alle dag. Wij van UNYT Media Group maken dit alle dagen mee. Of het nu gaat om een bedrijf, een website/shop met meerdere producten, een concept of een op zich staand product, stil staan is achteruit gaan. Toch willen we met zijn allen ons bedrijf of product zo goed mogelijk in de markt plaatsen, omdat we ervan overtuigd zijn dat “ons” bedrijf of product het beste is. Maar handelen we daar ook na? Dit is een vraag die UNYT Media Group zich regelmatig afvraagt. Wij stellen ons en onze klanten regelmatig de volgende vraag:

 “Waarom betalen we wel € 60.000,- tot € 100.000,- voor een accountmanager, maar hebben we relatief weinig geld over voor een goede website/shop en de vindbaarheid op het World Wide Web?”  

Een accountmanager moet elke maand zijn salaris en onkosten ontvangen en alles wat er verder nog bij komt kijken. Hij werkt vaak maar 8 uur per dag en dat vijf dagen in de week. Een website/shop is 24 uur 7 dagen per week voor je bezig, stelt geen lastige vragen, hoeft geen salaris, maar wil gewoon af en toe wat aandacht om vervolgens weer hard voor jou aan het werk te gaan.

We merken dat er veel bedrijven en instellingen zijn die de behoefte hebben aan iemand/bedrijf die met hun meedenkt, werk uit handen neemt, maar vooral adviseert over de toekomst. Even verder kijken dan je neus lang is, verder vooruit kijken. We adviseren en helpen bijvoorbeeld meerdere bedrijven in de horeca. Het denken in mogelijkheden en kijken in welke situatie we die bedrijven nog beter in het daglicht kunnen zetten.

Onze specialisten weten waar ze het over hebben. Naast dat ze creatief zijn, zijn ze vooral heel goed in het bouwen van SEO sterke website/shops en kunnen in de maanden daarna uw site naar een beter zoekresultaat stuwen. Betere vindbaarheid betekent meer bezoekers en dat betekent in de meeste gevallen meer omzet.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer weten over UNYT, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij hebben geen accountmanager, wij hebben specialisten die u gelijk te woord kunnen staan en uw vragen kunnen beantwoorden.

Wat onze klanten vinden

Hier doen wij het voor

bonomi

Voor mijn bedrijf: Bonomi Nederland was ik al enige tijd bezig om de naamsbekendheid in Nederland. Nederland zit vol met koffiedrinkers en de markt is al aardig verzadigd. Toch is er een groeiende groep die momenteel de overstap maakt van de standaard (nederlandse) koffie in de schappen, en kiest voor kwaliteit en echte Italiaanse smaak.

Om de koffie onder deze doelgroep te krijgen, heb ik contact gezocht met Unyt. Ze hebben een plan voor mij geschreven zodat mijn omzet en online vindbaarheid verbeterd zullen worden.

Tot nu toe zeer tevreden over de geleverde service en het team biedt daarnaast de ondersteuning die ik nodig heb.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?