1. Home
  2. Webdesign Drachten

Webdesign Drachten

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Drachten? Heb je nog geen website of is je huidige website toe aan verandering? Dan biedt Unyt de uitkomst. Ons team is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorgen er zo voor dat jouw website een goed design heeft en dat het technisch goed in elkaar zit. Het kantoor van Unyt is gevestigd in Leeuwarden. Naast het maken of aanpassen van jouw website zorgen wij ervoor dat jouw website een goede uitstraling heeft.

Naast een mooie website zorgen we ervoor dat de vindbaarheid van jouw website beter wordt. Dit doen wij doormiddel van SEO en SEA, wij snappen het als die termen je niks zeggen. Ons team van specialisten staat daarom voor je klaar. Daarnaast kunnen wij ook de social media van jouw bedrijf beheren. Als je er simpelweg geen tijd voor hebt of je weet niet hoe er mee om te gaan, dan biedt Unyt de hulp die nodig is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Hosting & Domein

Een plek voor je website en mail, je kan als bedrijf niet zonder! Wij bieden betrouwbare hosting aan voor een voordelige prijs. Al vanaf €89 per jaar staat jouw onderneming in de spotlights! Meer capaciteit nodig? Ook voor grote projecten kunnen wij hosting aanbieden die past bij de plannen die je voor ogen hebt!

Wil je meer informatie ontvangen over de prijzen of welk pakket goed bij jou zal passen? Neem dan contact met ons op.

Deze bedrijven waren u voor

In 2019 zijn we met een nieuwe uitdaging begonnen en hebben we contact opgenomen met Unyt. Binnen een uur hadden we Theo aan de telefoon en werden de eerste vrijblijvende afspraken gemaakt. We wilden een compleet nieuwe website waarin wijn, camping, feest en vergaderlocatie gepresenteerd moest worden. De gesprekken hierover waren niet alleen voor de website zinvol, maar er werd ook mee gebrainstormd over eventuele andere concepten, vol energie verlieten we het kantoor van Unyt weer. Het is echt, de website stond online en de campingreserveringen kwamen binnen, mede door dat de website er zo mooi, fris en duidelijk uitzag. Een professionele maar ook persoonlijke website, dat is wat we wilden.

Menu