1. Home
  2. Webdesign Heerenveen

Webdesign Heerenveen

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Heerenveen nabij Leeuwarden en ben je op zoek naar een nieuwe website of is je huidige website toe aan verandering? Dan ben je bij Unyt aan het juiste adres. Unyt is gevestigd in Leeuwarden en houdt zich bezig met het maken en het optimaliseren van jouw website. Of het nou gaat om een webshop of een landingspagina, Unyt handelt naar de wensen van de klant.

Naast het bouwen en ontwikkelen van een website of webshop helpt Unyt ook met de vindbaarheid van jouw website. Dit doen we door middel van SEO en SEA. Wordt het bijhouden van social media je iets te veel? Unyt helpt bedrijven ook met het bijhouden van de social media en verzorgen wij de online marketing voor een bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Hosting & Domein

Een plek voor je website en mail, je kan als bedrijf niet zonder! Wij bieden betrouwbare hosting aan voor een voordelige prijs. Al vanaf €89 per jaar staat jouw onderneming in de spotlights! Meer capaciteit nodig? Ook voor grote projecten kunnen wij hosting aanbieden die past bij de plannen die je voor ogen hebt!

Wil je meer informatie ontvangen over de prijzen of welk pakket goed bij jou zal passen? Neem dan contact met ons op.

Deze bedrijven waren u voor

In 2019 zijn we met een nieuwe uitdaging begonnen en hebben we contact opgenomen met Unyt. Binnen een uur hadden we Theo aan de telefoon en werden de eerste vrijblijvende afspraken gemaakt. We wilden een compleet nieuwe website waarin wijn, camping, feest en vergaderlocatie gepresenteerd moest worden. De gesprekken hierover waren niet alleen voor de website zinvol, maar er werd ook mee gebrainstormd over eventuele andere concepten, vol energie verlieten we het kantoor van Unyt weer. Het is echt, de website stond online en de campingreserveringen kwamen binnen, mede door dat de website er zo mooi, fris en duidelijk uitzag. Een professionele maar ook persoonlijke website, dat is wat we wilden.

Menu