1. Home
  2. Webdesign Leeuwarden

Webdesign Leeuwarden

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Leeuwarden en ben je toe aan een nieuwe website of vernieuwing op je huidige website? Dan biedt Unyt de oplossing. Het kantoor van Unyt is gevestigd in Leeuwarden en we houden ons bezig met het design, de uitstraling en het optimaliseren van websites, webshops en landingspagina’s. Wij maken van een goed concept of idee de optimale website voor jouw bedrijf.

Maar niet alleen dat, ook zorgen wij ervoor dat de vindbaarheid van jouw website beter wordt. Dit doen wij door middel van SEO en SEA. Daarnaast is er de mogelijkheid dat wij de social media uit handen nemen voor jouw bedrijf. Als je geen tijd hebt voor het bijhouden van de social mediakanalen kun je Unyt inschakelen. Wij creëren zelf een social media post of we handelen naar de wensen van jouw bedrijf.

Hosting & Domein

Een plek voor je website en mail, je kan als bedrijf niet zonder! Wij bieden betrouwbare hosting aan voor een voordelige prijs. Al vanaf €89 per jaar staat jouw onderneming in de spotlights! Meer capaciteit nodig? Ook voor grote projecten kunnen wij hosting aanbieden die past bij de plannen die je voor ogen hebt!

Wil je meer informatie ontvangen over de prijzen of welk pakket goed bij jou zal passen? Neem dan contact met ons op.

Deze bedrijven waren u voor

Unyt maakte voor The Miracle suitcase een website. Daar ik enigszins afwijkende ideeën had voor wat betreft de website, zette de medewerkers van Unyt alle zeilen bij . Ze creëerden een wonderschone site, geheel naar mijn smaak, die zowel op de computer als op de mobiele telefoon perfect werkt. Naast de website hebben Unyt en The Miracle ook glossy folders ontworpen, kunstwerkjes! Tenslotte verzorgden zij voor The Miracle goedwerkende mailadressen. 
Altijd prima bereikbaar, vriendelijk en zeer oplossingsgericht.  
Mireille
Eigenaresse The Miracle suitcase
Menu