Website laten maken Leeuwarden

Een website laten maken Leeuwarden?

U bent al een tijd geweest met het uitwerken van het concept van uw website of webshop. Nu bent u opzoek naar een partij die u hierbij kan ondersteunen. Dan bent u bij Unyt aan het juiste adres. Unyt biedt ondersteuning van het begin tot het eind en zorgt er voor dat u uw eigen website gemakkelijk kunt beheren dankzij het eenvoudige CMS systeem. Unyt ontwikkelt websites voor zowel particulier als de zakelijke markt. Het team van Unyt heeft vele jaren ervaring en volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet.

De voordelen van Unyt:

Gebruiksvriendelijk CMS

Door ons gebruiksvriendelijke CMS kunt u zelf uw eigen website gemakkelijk beheren en zelf berichten plaatsen.

Kosten

Wij vragen eerlijke kosten voor een website en helpen u bij de SEO, inhoudsoptimalisatie, social media en e-mailmarketing. Zodat uw klanten, producten of diensten goed vindbaar zullen zijn in Google.

Snelheid

Wij zorgen ervoor dat uw website geoptimaliseerd word zodat afbeeldingen en scripts snel geladen worden. Daarnaast voeren wij updates uit zodat uw website up-to-date blijft!

Responsive design

Wij ontwikkelen uw website zo dat uw klanten op elk "device" uw website optimaal kan bekijken. Dit zal er ook voor zorgen dat uw website een hogere score krijgt in Google.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van SEO op de voet! Wij zorgen er voor dat uw website goed vindbaar zal zijn.

Moj! Lemonade


"Unyt is een professioneel internet & marketing bureau en het is prettig om mee samen te werken. We zijn zeer blij met het resultaat van de website van Moj lemonade. Unyt denkt mee in hoe wij ons bedrijf verder moeten gaan positioneren. Designs, fotografie, concept ontwikkeling en SEO al deze onderdelen worden binnen het team opgepakt door experts"