Online Marketing

Je hebt nog geen website of je huidige website is mooi maar de pagina bezoeken vallen tegen? Vaak zien wij dat op de eerste pagina van Google de concurrenten worden weergegeven, maar jouw website staat hier niet tussen. Dan is het van belang om hier verandering in aan te brengen. Wil jij dat jouw website, producten of diensten beter vindbaar zijn? En dus de online marketing uitbesteden aan een ervaring internet marketing bureau? Unyt helpt je graag met de vindbaarheid van uw bedrijf. Uiteindelijk zal het investeren in online marketing u goed doen en de conversies (micro & macro) vergroten!

SEO - Zoekmachine Optimalisatie

Bij Unyt weten we hoe belangrijk SEO is en hoe zoekmachine optimalisatie toegepast moet worden. De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimisation. Waarschijnlijk heb jij er wel eens van gehoord.. Maar wat doet het precies? Kort gezegd is het verbeteren van de online vindbaarheid. Vroeg kon dit nog gedaan worden door 10 keer het zelfde zoekwoord op 1 pagina te zetten. Tegenwoordig is dit niet meer mogelijk en zouden andere wegen bewandeld moeten worden om goed in ze zoekmachines te kunnen score. Hoe goed is jou SEO afgestemd? Hoe goed ben jij vindbaar?

SEA - Search Engine Advertising

Search Engine Advertising, ook wel bekend als SEA, zorgt voor meer bezoekers naar jouw website. Dankzij pakkende advertentieteksten, juiste zoektermen en budget, bereik je in korte tijd goede resultaten. Bovendien hoef je alleen te betalen als er op jouw advertentie wordt geklikt. Unyt is gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van Adwords campagnes en kent de mogelijkheden binnen Adwords als geen ander.

Voordelen SEA

• Je betaalt alleen wanneer mensen op jouw advertentie klikken.
• Gericht op jouw doelgroep.
• Meetbare resultaten.
• U bereikt meteen potentiële klanten.